intergastra18

WORLD OF HOSPITALITY

L’impuls per a provar coses noves i promocionar-se com una fira innovadora per al sector gastronòmic i hoteler. Això és el que li ha valgut a Intergastra, una de les primeres fires gastronòmiques d’Europa!
Ens trobareu al hall 6, estand 6A70 amb totes les nostres novetats de producte del 3 al 7 de febrer.

Posted by Comas Partners.
chuleton+Montblanc

Una peça perfecte per acompanyar-te en les experiències gastronòmiques més carnívores. Els acabats en acer i fusta li donen la calidesa i la força que necessites per integrar multitud de plats i ambients.

Posted by Comas Partners.
Host_Milano_comas

A Comas & Partners us agraïm les vostres visites al nostre estand a Host Milano.

Estem convençuts que per liderar la innovació hem de fer-ho amb vosaltres, i gràcies a les vostres visites, el nostre estand a Host 2017 ha estat tot un èxit.

Ens veiem el proper any amb més novetats i innovacions en everyday cutlery.

Posted by Comas Partners.
ambiente

S’acosta Ambiente, la nostra fira preferida de l’any.

La Fira Internacional Ambient, dedicada als articles de consum obre les seves portes del 12 al 16 de febrer de 2016 a Frankfurt. Com un dels més esdeveniments internacionals més destacats en el sector d’articles per a la llar. Ambient atreu cada any professionals, representants de marques, distribuïdors i els mitjans de comunicació de tot el món.

Comas & Partners estarà present com cada any

VISITA EL NUESTRE STAND Hall 3 Level 0 Booth A80
Save the date: 12 – 16.2.2016

Posted by Comas Partners.
COMAS_nuevaimagen

Amb l’arribada de l’any nou estem molt contents de presentar-vos la nostra nova web. Hem dedicat molt esforç en els últims mesos i dipositem moltes esperances en un any que es preveu intens i vibrant.

Si esteu llegint aquest article vol dir que ja heu tingut l’ocasió de navegar per la nostra web.

Esperem que l’experiència hagi estat bona i que es vegi reflectida l’essència i la personalitat de COMAS. Es tracta d’un projecte ambiciós que redefineix el nostre posicionament de marca i ens permetrà afrontar amb força aquesta nova etapa.

Posted by Comas Partners.